Logo
0

Werkwijze informatie

Bij HouseDesign ontwerpen en realiseren wij producten en projecten in, aan en rondom particuliere woningen. Of we nu een interieur, een tuin of een meubel voor u maken, het is altijd met dezelfde opvatting: functioneel, modern en tijdloos.
Op deze website hebben we een aantal voorbeeld projecten voor u verzameld.

Van ontwerp tot uitvoering
Bij onze projecten kunnen we alle projectfasen realiseren. Maar als u een eigen aannemer of ontwerper heeft kunnen wij hier een op een mee samenwerken. Door het one stop shopping concept komt het regelmatig voor dat wij meerdere dicsiplines combineren in een opdracht:

  • Zo hebben we voor een vakantievilla in de Belgische Ardennen het huis ontworpen en samen met een lokale architect de bouwbegeleiding gedaan. Daarnaast hebben we het interieur gerealiseerd met bijbehorende meubels en is tot slot de tuin ontworpen en aangelegd.
  • Voor een ander project hebben we een tuin ontworpen en gerealiseerd, op maat hiervoor buitenmeubels gemaakt en onze buitenhaard PURE geplaatst.

Producten
De producten zijn unieke ontwerpen en worden op uw verzoek op maat gemaakt. We hebben ook een eigen buitenhaard PURE met een uniek tijdloos design en haast onverslijtbare kwaliteit van Cortenstaal. Ga hiervoor naar de website www.buitenhaardpure.nl

Voor meer informatie of een bestelling kunt u ons gewoon bellen of mailen.